Titel :
En de groeten van groep acht

Auteur(s) :
Jacques Vriens, Jacques Vriens

ISBN :
978�90269
Reacties van lezers.

Door : wiva | 25.01.2010
ik vind dat de boek niet zo erg leuk is ik wil veel meer engere boeken lezen dus ik wil vragen of u engere boeken wilt schrijven.


Door : lars | 18.11.2010
ik doe hem voor mijn boekenbeurt maar ik heb hem nog niet helemaal uit. ik geef hem dik een tien.


Door : Anoniem | 13.06.2010
Ik vind het echt, een heel leuk & grappig boek!!! Je kan wel merken, dat Jacques Vriens veel in het onderwijs heeft gewerkt!


Door : tim | 09.10.2009
ik hou der ook mijn boekbespreking over lache boek man


Door : irene | 06.10.2004
leuk boek om te lezen, komen ook veel herkenbare dingen in voor..


Door : imen | 05.03.2003
meester siem gaat voor zijn laatste jaar naar texel op afsheidsreis van zijn groep 8 er gebeuren allemaal leuke dingen maar ook dingen die meester siem niet leuk vindt. bijvoorbeeld: frans loopt weg naar een heel schokkende pesterij. willeke heeft heimwee. michiel die in zijn broek plast. meester siem die de trein laat stoppen voor nadia die bijna te laat was gekomen. charlotte en michiel hebben knallende ruzie. Er gebeuren ook hele leuke dingen zoals: keten op de slaapzalen. kussen gevechten op de slaapzalen. en dan is er altijd nog de beklimming van de vuurtoren. ik kan je niks meer zeggen alleen dat als je wilt weten wat er gebeurt dan moet je zelf het boek lezen. ik vertel nog een ding en dat is ndat het altijd goed afloopt. ik heb het boek een 10 gegeven omdat het gewoon leuk is.


Boekenarchief.nl